Tottenham weet niet te winnen met invaller Janssen

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-22 15:29:58

Er is geen winnaar gekomen bij het duel tussen AFC Bournemouth en Tottenham Hotspur. Met Vincent Janssen als invaller hebben de Spurs 0-0 gespeeld. Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van Bournemouth. Na een corner was de thuisclub via linksback Charlie Daniels dicht bij de 1-0, maar doelman Lloris hield de bal via de lat uit het doel. Bournemouth was in het eerste kwartier de betere ploeg, echter kwam er wel een grote mogelijkheid voor Tottenham. Erik Lamela raakte de buitenkant van de kruising. Een kleine tien minuten later was Christian Eriksen dicht bij de 0-1. Zijn stond werd nog aangeraakt, maar doelman Artur Boruc keerde zijn inzet. Na de rust wisten de beide ploegen opnieuw niet te scoren. Beide ploegen kregen wel een aantal kansen, maar de bal ging niet in het doel. Vincent Janssen viel na iets meer dan een uur spelen in voor Heung-Min Son. Echter was de Oranje-international opnieuw niet trefzeker voor Tottenham. Tottenham is nog altijd ongeslagen. De ploeg staat momenteel op een gedeelde eerste plaats met 19 punten. Manchester City en Arsenal hebben even veel punten, maar zij hebben een wedstrijd minder gespeeld. Bournemouth staat op de negende plaats.