Crisis bij verliezend Wolfsburg, Bruma mag vroeg vertrekken

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-22 17:48:00

Jeffrey Bruma kent met VFL Wolfsburg een belabberde periode. De club verloor zaterdagmiddag van directe concurrent Darmstadt en zakt verder weg in de Bundesliga. Dieter Hecking werd ontslagen. Zijn opvolger Valerien Ismaël kent een valse start als voorlopige vervanger. De wedstrijd eindigde in 3-1 voor Darmstadt. Bruma speelde in de 23ste minuut te kort terug en probeerde dat goed te maken. Hij trok de doorgebroken aanvaller van Darmstadt naar de grond en kreeg rood. Uit de vrije trap maakte Änis Ben-Hatira de 1-0. Na een half uur spelen scoorde Mario Gómez zijn eerste voor Wolfsburg. Het bleef niet bij een gelijkspel want na 68 minuten spelen zette Kleinheisler de 2-1 op het bord. Sandro Sirigu wist de wedstrijd op slot te gooien door de 3-1 te maken. Wolfsburg zakt door het verlies naar de vijftiende plaats, net boven de Play-off-streep. De ploeg heeft maar zes punten, terwijl Darmstadt plek nummer dertien pakt.