Borussia Dortmund voorkomt blamage bij hekkensluiter

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-22 17:40:35

Het loopt dit seizoen nog niet bij Borussia Dortmund. De ploeg wist al twee keer niet te winnen en kwam zaterdagmiddag ook niet voorbij hekkensluiter FC Ingolstadt 04 (3-3). Almog Cohen en Dario Lezcano scoorden al in de eerste 25 minuten voor de thuisploeg. Pierre-Emerick Aubameyang maakte de aansluitingstreffer. Echter sloeg Lezcano meteen vanaf de aftrap gelijk weer toe. Adrian Ramos maakte even later de 3-2. in de blessuretijd werd nog de 3-3 gemaakt door Pulisic. Dortmund staat na het gelijkspel zesde in de Duitse Bundesliga. Overige uitslagen Bundesliga: Vrijdag: Hamburger SV - Eintracht Frankfurt: 0-3 Zaterdag: Bayer Leverkusen - Hoffenheim: 0-3 Hertha BSC - 1. FC Köln: 2-1 SV Darmstadt 98 - VfL Wolfsburg: 3-1 SC Freiburg - FC Augsburg: 2-1