ADO verslaat Telstar, Jodan Boys zet Eagles te kijk

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-10-25 22:01:11

ADO Den Haag heeft zich met pijn en moeite geplaatst voor de derde ronde van de KNVB Beker. De Hagenaars wonnen met 2-1 van Telstar. Ze stonden bij rust met 0-1 achter. Denis Mahmudov was de plaaggeest van de thuisploeg. Die zette zes minuten voor het einde van de eerste helft de 0-1 op het bord. Toch rechtte ADO Den Haag zijn rug. Eerst trof Mike Havenaar doel, de winnende treffer kwam op naam van Dennis van der Heijden. Go Ahead Eagles was een stuk minder gelukkig. De eredivisionist ging kopje onder tegen hoofdklasser Jodan Boys: 1-2. Sam Hendriks maakte na iets minder dan een halfuur spelen de 1-0. Vlak na rust benutte Levi Marengo een vrije trap. Roald Heerkens zette vlak voor tijd de 1-2 op het bord.