PSV blameert zich tegen Sparta en ligt uit KNVB Beker

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-10-25 22:38:40

PSV wint dit seizoen niet de KNVB Beker. Het team van trainer Phillip Cocu vloog er dinsdag in de tweede ronde uit. Sparta Rotterdam was op Het Kasteel met 3-1 te sterk voor de Eindhovenaren. Wat rest voor de Brabanders is dus goed presteren in de competitie of succes boeken in de Champions League of de Europa League. Het seizoen in de Eredivisie is nog lang, want er zijn pas tien wedstrijden gespeeld. De achterstand van PSV op koploper Feyenoord is nu zeven punten. In de Champions League heeft het team na drie duels één punt gepakt. Het duel met Sparta leek aanvankelijk een tussendoortje. PSV had immers in de competitie ook net de Rotterdammers verslagen. In de praktijk bleek het bekerduel veel meer te zijn dan een simpel nummertje. De Eindhovenaren kregen weinig kansen en zagen Sparta goed verdedigen. Na een kwartier spelen opende Bart Vriends de score. Vijf minuten na rust zette Bart Ramselaar de gelijkmaker op het bord. Even na de hervatting zorgde Zakaria El Azzouzi voor de 2-1. De 3-1 kwam op naam van Loris Brogno, twintig minuten voor tijd.