Doelpuntmaker VVV baalt toch: "Je hoopt op de gelijkmaker"

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-10-27 20:40:00

VVV-Venlo was tachtig minuten lang onmachtig in Zwolle tegen PEC, maar in de laatste tien minuten kwamen de bezoekers uit Limburg toch nog even terug via een doelpunt van Joey Sleegers. Desondanks verloor de ploeg uiteindelijk wel (2-1) en ligt het dus uit de KNVB Beker. "Jammer", vond doelpuntenmaker Sleegers tegenover FOX Sports. "Op het laatst hoop je toch even op de gelijkmaker. We gingen alles of niets spelen en achterin één op één. Maar helaas viel de gelijkmaker niet meer." Volgens de aanvaller had er meer ingezeten voor zijn ploeg in Zwolle. "In de eerste helft gaven we de bal te snel weg. We wilden meteen diep spelen zodra we balbezit hadden, terwijl we juist veel rustiger moesten zijn. Geduld bewaren en wachten op goede kansen. Maar we waren te onrustig." Of VVV-Venlo ontzag had voor Eredivisionist PEC, durfde de voorhoedespeler niet te zeggen. "Ik weet niet waar het aan lag. We hadden misschien feller moeten starten, we speelden nu wel heel afwachtend. We verloren vaak de bal en daardoor waren zij sterker. Al met al is het daarom wel een terechte uitslag."