Huntelaar en co missen kans op kans waardoor Bayern wint

Door Voetbalcentraal, friday 2016-09-09 22:33:00

Klaas-Jan Huntelaar heeft met zijn ploeg Schalke 04 niet voor een verrassing gezorgd tegen Bayern München. De aanvaller was in de eerste helft een paar keer gevaarlijk en schoot na de pauze nog een keer snoeihard op de lat, maar zag niet lang nadat hij gewisseld was vanwege een hoofdblessure dat Robert Lewandowski de score opende. En dat Joshua Kimmich in blessuretijd het duel besliste (0-2). Daarmee maakte de Poolse spits al het zevende doelpunt in drie officiële duels voor Bayern München dit seizoen. Al hadden dat er eigenlijk twee meer moeten zijn. Vlak vóór en na de openingstreffer kreeg de aanvaller bijna een niet te missen kans. Tot tweemaal toe miste de superster echter wel, alleen tussendoor vond hij het doel. En dus is de ploeg van trainer Carlo Ancelotti nog altijd foutloos. Na twee duels hebben ze de volle score in de Bundesliga, met zeven doelpunten voor en nul tegen. Dat had anders kunnen zijn, want voor de rust had kreeg Schalke 04 vele goede kansen. Maar onder anderen Baba, Yevhen Konoplyanka en Leon Goretzka kregen de bal niet in het doel achter Manuel Neuer. Dus staan Huntelaar en co na twee duels nog met lege handen.