Ronaldo geeft rentree glans met razendsnel doelpunt

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-09-10 18:06:00

Real Madrid heeft een gemakkelijke middag beleefd in het Santiago Bernabeu, CA Osasuna werd met 5-2 aan de kant gezet. Cristiano Ronaldo scoorde in zijn eerste wedstrijd na de EK-finale na zes minuten. Ronaldo kreeg de goal op een presenteerblaadje van Gareth Bale, die de bal breed legde op de Portugees. Danilo maakte de 2-0 en Sergio Ramos kopte na een corner de 3-0 binnnen. Ook Pepe mocht een doelpunt meepikken. In de 56ste minuut maakt hij de 4-0 en was daarmee de derde verdediger van Real die een doelpunt maakte. Modric schoot na een mooie aanval de 5-0 binnen. Na het doelpunt van Modric zakte de concentratie bij de Madrilenen wat weg en scoorde Riera namens Osasuna de 5-1. Later maakte Osasuna de 5-2, maar de scheidsrechter floot te vroeg voor een penalty, die gemist werd. Uiteindelijk werd het alsnog 5-2. David Garcia kopte knap het laatste doelpunt van de wedstrijd binnen.