Tegenstander AZ wint generale in aanloop naar EL-duel

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-09-13 10:00:00

Met Dundalk gaat het dit seizoen prima. De Ieren kijken uit naar het duel met AZ in de Europa League van komende donderdag. Maandag wonnen ze de generale met 2-0 van Finn Harps. Patrick McEleney en Ollie Horgan maakten de doelpunten voor de ploeg van trainer Stephen Kenny. Bij rust stond het 1-0, in de tweede helft werd het dus 2-0. De ploeg kreeg nog veel meer kansen om doelpunten te maken, maar de ballen wilden er niet meer in. Dundalk is koploper in de Ierse competitie. Het team pakte in 24 wedstrijden 58 punten en stevent af op de titel. Nummer twee Cork City heeft tien punten minder, maar mag nog wel twee wedstrijden inhalen. Dundalk: Gary Rogers; Sean Gannon, Paddy Barrett, Andy Boyle (capt), Dane Massey; Chris Shields, Robbie Benson; John Mountney (Ronan Finn 68), Patrick McEleney (Dean Shiels 76) Daryl Horgan; David McMillan (Ciaran Kilduff 82)