Verbeterpunten Feyenoord: ''Cruciale kansen gaan maken''

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-10-30 17:22:00

Na negen opeenvolgende zeges speelde Feyenoord zondag voor de tweede keer op rij gelijk. Fox Sports vraag na afloop naar de mening van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst: ''Er gebeurde veel voor beide doelen.'' ''We kwamen te snel op achterstand in een kwartier toen we het lastig hadden'', analyseerde 'Gio' de sterke start van opponent sc Heerenveen. ''We waren aan de bal heel slordig. En bij dat tegendoelpunt mag je een speler als Larsson niet te veel ruimte geven om het veld over te steken. Dat kan gewoon niet.'' Desondanks ging Feyenoord met een voorsprong de rust in: ''We stonden toen beter en er was eigenlijk niets aan de hand. Dan wacht je op de kansen om de derde te maken, maar dan valt uit het niets de 2-2. In de laatste tien minuten maakten zij het ons heel moeilijk om er doorheen te komen. We hadden kunnen winnen, maar we moeten de cruciale kansen gaan maken.''