ADO dankzij jubilerende verdediger voorbij Willem II

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-05 20:26:51

ADO Den Haag heeft zaterdagavond met 1-0 gewonnen. De Hagenezen waren in eigen huis te sterk voor Willem II. De eerste kans van de wedstrijd was gelijk al na drie minuten voor ADO. Willem II stond slecht te verdedigen en daar kon Mike Havenaar bijna van profiteren. Zijn schot verdween echter via de vingertoppen van doelman Kostas Lamprou op de lat. Willem II kreeg pas na ruim een kwartier zijn eerste poging. Een voorzet van Kali werd over het doel geschoten door Ogbeche. Na ongeveer een half uur spelen kreeg Kevin Jansen een gele kaart. De ADO-speler raakte hierbij wel geblesseerd aan zijn been. Hij kwam nog even terug op het veld, maar moest uiteindelijk toch het veld verlaten. Hij verliet het veld met een brancard. Jansen lijkt volgens de eerste berichten zijn voorste kruisband gescheurd te hebben. Tien minuten na de rust werd de openingstreffer gescoord. Tom Beugelsdijk kopte in zijn 100ste duel voor ADO raak uit een hoekschop. De Tilburgers probeerden uiteindelijk nog een slotoffensief eruit te persen, maar ze kregen geen gevaarlijke kansen meer.