FC Volendam is geschorste doelman één wedstrijd kwijt

Door Voetbalcentraal, monday 2016-10-03 16:40:00

Hobie Verhulst komt volgende week niet in actie als FC Volendam op bezoek gaat bij Helmond Sport. Hij is door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De doelman kreeg afgelopen vrijdag een rode kaart in het competitieduel met NAC Breda (2-1 winst). In de 58e minuut zat de wedstrijd er afgelopen weekend al op voor Verhulst. De keeper kwam te laat uit en haalde de doorgebroken Giovanni Korte neer. Tweede doelman Jordi van Stappershoef maakte de wedstrijd af en hij zal vermoedelijk ook tegen Helmond Sport het doel verdedigen. Ondanks de rode kaart slaagde Volendam er in om met een man minder de wedstrijd te winnen. Het beslissende doelpunt van Kevin van Kippersluis viel in de 89e minuut uit een strafschop. De Volendammers staan in de Jupiler League knap derde op vier punten van koploper Jong PSV.