Malaga in bizar duel voorbij Deportivo zonder Babel

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-26 15:31:40

Málaga CF en Deportivo La Coruña hebben er zaterdagmiddag een voetbalfeest van gemaakt. De bezoekers kwamen in de slotfase nog terug van een 3-1 achterstand op gelijke hoogte, maar op het laatste moment wist de ploeg van trainer Juande Ramos nog de 4-3 te scoren. Deportivo kwam al na een paar minuten op een 0-1 voorsprong door een benutte strafschop van Celso Borges. Echter was stonden de bezoekers bij rust wel achter doordat Michael Santos (penalty) en Sandro Ramirez hadden gescoord voor de thuisclub. Ongeveer tien minuten na de pauze maakte Santos opnieuw een doelpunt van Málaga. Deportivo kwam in de laatste twintig minuten nog wel op gelijke hoogte door treffers van Florin Andone en Celso Borges. Uiteindelijk maakte Javi Ontiveros in de blessuretijd nog de winnende voor Málaga. Ryan Babel was bij Deportivo afwezig vanwege een dijbeenblessure. De Nederlandse aanvaller was vorige week tegen Sevilla (2-3 verlies) nog goed voor een doelpunt en een assist.