Borussia Dortmund verspeelt dure punten, Bruma wint weer niet

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-26 17:37:43

Borussia Dortmund heeft, een week na de belangrijke zege op Bayern München, drie dure punten verspeeld bij Eintracht Frankfurt. De Duitse topclub verloor met 2-1. Szabolcs Huszti zette Frankfurt kort na de rust op 1-0 voorsprong. Dortmund kwam twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd op gelijke hoogte via Pierre-Emerick Aubameyang. Amper een minuut later stond Frankfurt opnieuw voor dankzij een goal van Haris Seferovic. Ingolstadt - VfL Wolfsburg Jeffrey Bruma heeft opnieuw niet gewonnen met Wolfsburg. Vorige week verloor de Nederlandse verdediger met zijn ploeg nog met 0-1 van Schalke 04. Zaterdag werd het 1-1 tegen Ingolstadt. Anthony Jung zette de thuisclub na een halfuur op voorsprong. Daniel Caligiuri redde twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd Wolfsburg nog. Overige uitslagen: Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim 1-1 1. FC Köln - Augsburg 0-0 Hamburger SV - Werder Bremen 2-2