Rekik machteloos tegen sterk AS Monaco

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-26 19:46:00

AS Monaco kan zich tijdelijk koploper van de Ligue 1 noemen. De Monegasken lieten Olympique Marseille kansloos. Valère Germain scoorde twee keer voor zijn club. Karim Rekik speelde in de basis voor Marseille, maar het werd geen gelukkige wedstrijd voor de ex-PSV'er. Gabriel Boschilia opende na 23 minuten spelen de score en voor rust was de wedstrijd al beslist. Germain maakte twee doelpunten. Na rust nam Monaco wat gas terug. In de blessuretijd maakte Guido Carillo nog de 4-0. Monaco sluit zo een zeer succesvolle week met een makkelijke overwinning af. Eerder deze week won de ploeg namelijk ook met 2-1 van Tottenham Hotspur en verzekerde zich hierdoor voor een plek in de achtste finale van de Champions League. In Frankrijk heeft Olympique Nice evenveel punten als de ploeg van Leonardo Jardim, maar kan zondag de koppositie weer overnemen. Zij spelen zondag om 17.00 tegen SC Bastia.