Uitblinkende Dzeko maakt korte metten met Napoli

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-15 17:15:14

AS Roma heeft zaterdagmiddag een pijnlijke tik uitgedeeld aan Napoli. De Romeinen wonnen de uitwedstrijd in Stadio San Paolo met 1-3. Edin Dzeko was de grote uitblinker. Dzeko wist twee doelpunten te scoren. Zijn eerste treffer maakte hij vlak voor rust, toen Mohamed Salah de assist gaf. Negen minuten na de pauze kopte de aanvaller uit een vrije trap van Alessandro Florenzi de 0-2 in het doel. Kalidou Koulibaly zorgde in de 58e minuut voor de aansluitingstreffer voor Napoli. Daarna ging de thuisclub ruim een half uur voor de gelijkmaker. Echter maakte Salah vlak voor tijd na een counter via de binnenkant van de paal de 1-3. Napoli heeft door dit verlies zeven verliespunten meer dan koploper Juventus. Daarnaast raakt de ploeg ook de tweede plaats kwijt aan Roma, dat nu twee punten meer heeft. Kevin Strootman ontbrak bij de Romeinen.