FC Barcelona te sterk voor hekkensluiter Osasuna

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-12-10 14:49:15

FC Barcelona heeft zaterdagmiddag gewonnen van Osasuna. De Catalanen waren in de uitwedstrijd met 0-3 te sterk voor de hekkensluiter van de Primera Division. De eerste gevaarlijke kans was voor de bezoekers. Luis Suárez opende bijna de score namens Barcelona, maar de Uruguayaanse aanvaller schoot voorlangs na een fenomenale assist van Lionel Messi. Een aantal minuten later raakte Suárez de paal. Na bijna een half uur speler was het bijna Messi die de score opende. De Argentijnse aanvaller probeerde het, na een pass van Suárez, met een wippertje. Echter redde Osasuna-doelman Nauzet Perez de inzet. Doordat Messi en Suárez hun vizier nog niet op scherp hadden staan in de eerste helft stond het bij rust 0-0. Het eerste echte gevaar in de tweede helft kwam van Osasuna. Sergio León raakte de lat met een stift van grote afstand. Barcelona ontsnapte door het oog van de naald aan een tegengoal. Na een uur spelen werd de eerste treffer gescoord. Suárez schoof de bal binnen na een voorzet van Jordi Alba. Ongeveer een kwartier later werd het 0-2 door een doelpunt van Messi. Opnieuw legde Alba de bal goed neer. Uiteindelijk maakte Messi in de blessuretijd ook nog de 0-3 door een fraaie individuele actie.