Nieuwe domper voor Everton na nederlaag bij Watford

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-12-10 15:24:43

Watford heeft zaterdagmiddag Everton een nieuwe domper bezorgd. De ploeg was met 2-3 te sterk voor het elftal van manager Ronald Koeman. Everton kwam na ruim een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong. Romelu Lukaku tikte de bal binnen na een prachtige dieptepass van Gareth Barry. Ongeveer tien minuten voor rust werd het gelijk. Stefano Okaka scoorde met zijn hak na een perfecte voorzet van Nordin Amrabat. Na bijna een uur spelen kopte Sebastian Prödl de 2-1 binnen voor Watford. Een aantal minuten later werd het zelfs 3-1. Okaka kopte raak uit een hoekschop. Uiteindelijk deed Lukaku vlak voor tijd nog wat terug voor Everton. De Belg maakte met zijn hoofd zijn tweede treffer van de middag. Everton won op 30 oktober voor het laatst. De ploeg van Koeman staat na de nederlaag op de negende plaats. De concurrenten komen dit weekend nog wel in actie.