Nieuwe lijstaanvoerder Arsenal te sterk voor Stoke City

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-12-10 17:54:01

Arsenal heeft zaterdag gewonnen van Stoke City. De club uit Londen was met 3-1 te sterk voor de bezoekers. Stoke City kreeg na een klein half uur spelen een strafschop. Na een vermeende elleboogstoot van Granit Xhaka op Joe Allen legde de scheidsrechter de bal op de stip. Charlie Adam benutte de strafschop. Een aantal minuten voor rust kwam Arsenal op gelijke hoogte. Theo Walcott maakte de 1-1. De rechtsbuiten schoot de bal in het doel na een voorzet van invaller Hector Bellerin. Na de rust wist de thuisclub al snel de 2-1 te scoren. Mesut Özil kopte raak na een prachtige pass van Alex Oxlade-Chamberlain. Uiteindelijk werd het een kwartier voor het einde van de wedstrijd nog 3-1. Alex Iwobi schoot raak in de verre hoek. Overige uitslagen: Leicester City - Manchester City 4-2 Burnley - Bournemouth 3-2 Swansea City - Sunderland 3-0 Hull City - Crystal Palace 3-3