"> "> VIDEO: Regeer: "Voor rust genieten van grandioos ADO" - Voetbal Centraal

VC LIVE: Feyenoord en Ajax houden elkaar in evenwicht

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-10-23 12:10:57

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat zondagmiddag op het programma. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt in De Kuip. Voetbal Centraal houdt u op de hoogte middels dit liveblog. De samenvatting van Feyenoord-Ajax: VIDEO: Samenvatting Feyenoord - Ajax (1-1) De reactie van Davy Klaassen: ''Qua spelbeeld had Ajax zeker niet verdiend om te winnen'' De reactie van Dirk Kuyt: Held van Feyenoord teleurgesteld: ''Ik voel geen blijdschap'' De reactie van Peter Bosz: VIDEO: ''Feyenoord-Ajax niet cruciaal voor kampioenschap'' De reactie van Giovanni van Bronckhorst: Feyenoord-trainer: ''We mogen uiteindelijk blij zijn met punt'' Het wedstrijdverslag van de Klassieker: Feyenoord toont veerkracht en slaat aanval van Ajax af 90+4 Afgelopen in De Kuip. Feyenoord blijft ongeslagen, Ajax zal balen van de late gelijkmaker! 90+1 Dolberg wordt gestuit door Terence Kongolo. Goede kans voor Ajax was dat. 90' Vier minuten blessuretijd. Komt er nog een winnaar?
Dirk Kuyt Goal HD - Feyenoord 1-1 Ajax 23.10... door golgolgol1 85' Dirk Kuyt met de gelijkmaker, tot vreugde van het Feyenoord-Legioen! 80' Alles of niets voor Feyenoord: Michiel Kramer lost Van der Heijden af. 79' Riechedly Bazoer vervangt de geblesseerde Ziyech. 78' Geel voor Jan-Arie van der Heijden na overtreding op doelpuntenmaker Dolberg. 74' Schot van invaller Berghuis gaat naast. Feyenoord heeft nog een kwartier om de eerste nederlaag af te wenden. 70' Ook wissel bij Feyenoord: Steven Berghuis komt binnen de lijnen voor Bilal Basacikoglu. 69' Dubbele wissel Ajax: Mitchell Dijks en Anwar El Ghazi vervangen Daley Sinkgraven en Amin Younes. 63' Ziyech dicht bij de 0-2 voor Ajax, El Ahmadi ontvangt een gele prent. 60' Entree van Eljero Elia. Ajax-captain Davy Klaassen krijgt geel na een harde tackle. Het fraaie doelpunt van Dolberg:
Kasper Dolberg Goal HD - Feyenoord 0 - 1 Ajax... door hqfootball2016 55' Kasper Dolberg met de 0-1 voor Ajax! 15.42 uur: Daley Sinkgraven lag geblesseerd op de grond, maar de linksback van Ajax kan verder. 15.34 uur: De bal rolt weer in Rotterdam. Wint Feyenoord of Ajax deze Klassieker? 15.19 uur: Rust in De Kuip. Feyenoord en Ajax hebben nog niet gescoord. 15.14 uur: Weer een grote kans voor Feyenoord. Eric Botteghin weet echter niet te scoren. 15.07 uur: Schot van Dirk Kuyt gaat over. Nog geen doelpunten in enigszins tamme Klassieker. 14.58 uur: Een lekke bal, ook bij een topduel als Feyenoord-Ajax kan dat gebeuren!

14.46 uur: Wat een kans voor Bilal Basacikoglu! Ajax-doelman Andre Onana houdt zijn doel schoon. 14.45 uur: Aftasten geblazen in de beginfase. Nog geen grote kansen aan beide kanten. 14.33 uur: De Klassieker is begonnen! 14.30 uur: De opkomst van de spelers!

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl