ASWH knikkert hoger geklasseerd Spakenburg uit beker

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-10-25 23:00:00

ASWH heeft in de tweede ronde van de KNVB Beker voor een kleine verrassing gezorgd. De derde divisionist schakelde namelijk tweede divisionist Spakenburg uit. Daar was wel een verlenging voor nodig: 2-3. Het leek er lange tijd niet op dat extra tijd nodig zou zijn bij het duel tussen beide ploegen. Een minuut voor het einde stond het namelijk nog 1-2 in het voordeel van de bezoekers. Toen maakte Danny van den Meiracker er 2-2 van. Een kwartier eerder had Olivier Pilon voor de 1-2 gezorgd. Robbert Olijfveld had tien minuten voor rust de 0-1 gemaakt. Peter de Lange tekende tien minuten na het beginsignaal voor de tweede helft voor de 0-2. Matchwinner werd Peter Verhoeve, die in de 106e minuut scoorde.