CL: Sevilla wint makkelijk; Juventus speelt gelijk

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-11-02 22:56:02

Sevilla won in eigen huis met 4-0 van Dinamo Zagreb, dat de tweede helft speelde met tien man na een rode kaart van Petar Stojanovic net voor rust. Juventus speelde 1-1 tegen Olympique Lyon. Bij het duel Sevilla - Dinamo Zagreb stond het al 1-0 toen het een numeriek voordeel kreeg. Na rust werkte de Spaanse ploeg aan het doelsaldo door goals van Sergio Escudero, Steven N'Zonzi en Wissam Ben Yedder. Juventus kwam tegen Lyon in de 13ste minuut op voorsprong door een benutte strafschop van Gonzalo Higuain. Vijf minuten voor tijd kopte Corentin Tolisso de gelijkmaker binnen. Sevilla heeft nog één punt nodig zich te plaatsen voor de laatste 16. Met tien punten heeft het twee meer dan Juventus. Olympique Lyon (vier) en het puntloze Dinamo Zagreb lijken kansloos voor de volgende CL-ronde.