Jong PSV verliest koppositie aan VVV-Venlo

Door Voetbalcentraal, friday 2016-11-04 22:11:34

VVV Venlo is de nieuwe koploper van de Jupiler League. De Limburgers waren vrijdagavond in eigen huis met 3-1 te sterk voor FC Dordrecht. Concurrent Jong PSV verloor met 1-0 bij Helmond Sport. De doelpuntenmakers voor VVV waren Vito van Crooy, Clint Leemans (strafschop) en Ralf Seuntjens. Michael Chacon scoorde namens Dordrecht op slag van rust uit een penalty. Marc Höcher was vijf minuten na rust trefzeker voor Helmond tegen Jong PSV. Anwar El Ghazi scoorde één van de twee doelpunten voor Jong Ajax in de 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Overige uitslagen: MVV Maastricht - Telstar: 2-1 RKC Waalwijk - FC Den Bosch: 0-2 SC Cambuur - FC Volendam: 2-1 FC Eindhoven - Jong FC Utrecht: 2-1 De Graafschap - Fortuna Sittard: 5-0 FC Oss - FC Emmen: 2-2 Almere City FC - Achilles’29: 1-0