Heracles met drie punten de bus in na winst in Arnhem

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-11-06 16:53:53

De vijfde thuisnederlaag van Vitesse is een feit. Dit keer werd er verloren van Heracles Almelo. Het werd 1-2. Voor rust was het een heus foutenfestival. Van enige opwinding was pas sprake na een volley van Nathan, die op de vuisten van Bram Castro belandde en een schot van afstand van Brahim Darri. De tweede helft stond in enorm contrast met de eerste, het was genieten met hoofdletter G. Vlotte combinaties volgden elkaar op en het spel golfde op en neer. De eerste kans was een voor de Arnhemmers. Matt Miazga kopte op de lat. Twee minuten later was het wel raak. Milot Rashica bracht Ricky van Wolfswinkel in stelling met een slim passje en die rondde keurig af. Vier minuten later was het echter alweer gelijk, nadat Darri een bal stijf in de kruising streepte. Na een overtreding op Brandley Kuwas in het strafschopgebied, werd de gegeven strafschop verzilverd door Samuel Armenteros die de eindstand op het bord zette.