Weinig interesse in overbodige PSV’er Jozefzoon

Weinig interesse in overbodige PSV’er Jozefzoon

Florian Jozefzoon hoopt voor het sluiten van de winterse transferwindow een nieuwe club gevonden te hebben. De aanvaller, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep, komt al bijna twee seizoenen niet in de plannen van trainer Phillip Cocu voor en moet het doen met een zeer geringe invaller.

“Florian heeft aangegeven dat hij graag weer wilt voetballen en dat kan niet bij PSV”, zegt Winnie Haatrecht, zaakwaarnemer van de speler, tegenover ELF Voetbal. “Het is aan ons de taak om voor hem iets te vinden, maar op dit moment is er geen concrete interesse. Natuurlijk, er zijn altijd opties voor Florian maar het moet ook passen binnen zijn wenspunten.”

“Hij wil graag op een bepaald niveau spelen en ook het financiële plaatje moet kloppen. Ook is er nog het bedrag wat PSV wil ontvangen”, vervolgt hij. “De club verlangt een bepaald bedrag voor hem en voor sommige clubs kunnen dat niet betalen. Dan houdt het al snel op. Op dit moment hebben er geen clubs zich bij mij gemeld waar ik Florian over zou moeten bellen om te overleggen. Het is zonde voor hem en ik hoop we voor het einde van de maand iets voor hem kunnen vinden. Hij wil gewoon graag weer spelen.”

Al het PSV nieuws lezen op PSV Centraal?

Geplaatst op 11 januari 2017 om 18:42

Reacties

  • Anoniem (gast) zei op 12 januari 2017 om 06:08 - 0 +

    Bij PSV neuken de spelers mekaar in de kont heb ik gehoord

  • Anoniem (gast) zei op 12 januari 2017 om 06:24 - 0 +

    waarom lopen er eekhoorns op het veld van PSV ? Ze hebben nog nooit zulke grote eikels gezien

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.