Babel kan verlies ondanks doelpunt en assist niet voorkomen

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-19 15:15:00

Het leek een hele mooie middag te worden voor Ryan Babel. Hij eiste een hoofdrol op tegen Sevilla. Ondanks de goede wedstrijd van de Nederlander, zag de ploeg een 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen tegen de nummer vijf van de Primera Division. Deportivo zette de Europa League-houder binnen één minuut op achterstand. Babel, die de wedstrijd vol maakte, kopte hoogstpersoonlijk raak. Later in de wedstrijd gaf de Nederlandse aanvaller ook nog eens de assist op de 2-0 van Florin Andone. Steven N'Zonzi verkleinde de achterstand. Lang bleef Deportivo op de been, maar Sevilla zette in de laatste drie minuten orde op zaken. Vitolo trok de stand weer gelijk en in blessuretijd scoorde Gabriel Mercado het winnende doelpunt. Door de overwinning staat die ploeg tijdelijk op de derde plaats in La Liga.