"Voor ons moraal is punt tegen FC Twente Vrouwen prima"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-11-20 21:54:40

HENGELO - Telstar Vrouwen troggelde zaterdag een punt af van FC Twente Vrouwen. De Witteleeuwinnen scoorden één keer en dat was net zo veel als de kampioen van Nederland: 1-1. Bijna hadden de bezoekers op bezoek in Hengelo gewonnen. Ze stonden namelijk tot vijf minuten voor tijd op voorsprong. Katja Snoeijs had gescoord. In de slotfase sloeg het team van trainer Tommy Stroot toch nog toe. Eshly Bakker werkte de gelijkmaker binnen. "Als we drie punten hadden gepakt, hadden we denk ik iets te veel gekregen", merkte Telstar Vrouwen-trainer Gideon Dijks na het duel op in gesprek met Voetbal Centraal. "Maar over negentig minuten gezien hebben we het gewoon goed gedaan. Het is prima voor ons moraal dat we een punt hebben gepakt tegen FC Twente Vrouwen. We hebben de goede lijn te pakken." De Noord-Hollanders pakten in hun laatste drie duels zeven punten. Ze versloegen twee weken geleden sc Heerenveen Vrouwen met 2-0. Vorige week waren ze met 1-4 te sterk voor hekkensluiter PEC Zwolle Vrouwen.