FC Groningen en Vitesse komen niet verder dan gelijkspel

Door Voetbalcentraal, saturday 2017-01-21 22:42:00

FC Groningen en FC Utrecht hebben de punten zaterdagavond gedeeld. De twee middenmoters kwamen allebei één keer tot scoren in het Noordlease Stadion. Beide ploegen schieten weinig op met een punt. De wedstrijd was slechts zes minuten aan de gang en er was al gescoord. Kelvin Leerdam was trefzeker, maar in zijn eigen doel. De Arnhemmers leken voor de rust nog op gelijke hoogte te komen via Adnane Tighadouini. De buitenspeler had het geluk echter niet aan zijn zijde want de paal stond een goal in de weg. Navarone Foor bracht na de rust zijn ploeg wél op 1-1, nadat een afstandsschot in de 49ste niet houdbaar bleek voor Sergio Padt. In het vervolg van de tweede helft ging het spelbeeld op en neer. Beide partijen kregen kansen, maar tot echt grote kansen kwam het niet. Doelpuntmaker Foor mocht vroegtijdig de kleedkamer opzoeken nadat hij een rode kaart kreeg na een grove overtreding, waardoor hij de bekerwedstrijd tegen Feyenoord mist. Ook na de rode kaart werd er niet gescoord, waardoor het 1-1 bleef.