GROEP D: PSV kansloos tegen Atlético; over twee weken do or die

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-11-23 22:32:38

PSV heeft niet gewonnen van Atlético Madrid. De regerend landskampioen verloor in de Spaanse hoofdstad met 2-0 door doelpunten van Kevin Gameiro en Antoine Griezmann Beide goals vielen na rust. Aan PSV-zijde vielen in beide helften geen grote kansen te noteren. Door de nederlaag staat PSV nu onderaan met slechts één punt. Over twee weken volgt een echte do or die-wedstrijd tegen Rostov. PSV moet winnen, wil het na de winter spelen in de Europa League. De Champions League was en is einde verhaal. Bij winst op de Russen komt het op gelijke hoogte met de volgende tegenstander, maar doordat het draait om onderling resultaat (in Rusland werd het 2-2) is PSV nog in de race voor de Europa League. Atlético Madrid weet zeker dat het eerste eindigt in de groep. De Madrilenen hebben vijftien punten. Bayern München wordt tweede. De Duitsers volgen met negen.