Chelsea wint topper tegen Spurs dankzij prachtige goal Pedro

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-26 21:31:00

Chelsea heeft opnieuw een wedstrijd met winst afgesloten. Tottenham Hotspur deed het op Stamford Bridge zeer verdienstelijk. Vincent Janssen zat op de bank en viel in de 83ste minuut in. Tottenham startte erg sterk en pakte na 11 minuten terecht de 0-1 voorsprong. Christian Eriksen schoot vanaf ongeveer 20 meter de bal binnen. Na het doelpunt zorgde Thibaut Courtois ervoor de de Spurs hun voorsprong niet konden uitbouwen. Op slag van rust zorgde Pedro er met een geweldig doelpunt voor dat de ploegen met een 1-1 ruststand aan de thee gingen. De Spanjaard kapte zich goed vrij en plaatste de bal schitterend in de kruising. Na rust pakte Chelsea de voorsprong. Diego Costa gaf de bal op Victor Moses die, via de voet van Hugo Lloris en het lichaam van Jan Vertonghen, de bal binnen schoot. Tottenham ging na de 2-1 vol op de aanval en Vincent Janssen kwam in het veld. Ondanks de inbreng van de ex-topscorer van de Eredivisie, lukte het de ploeg van Mauricio Pochettino niet om de 2-2 te maken. Door de overwinning staat Chelsea met 31 punten op de eerste plek in de Premier League met 1 punt meer dan Liverpool en Manchester City.