Messi scoort voor FC Barcelona, Manchester City wint niet

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-12-06 22:59:18

FC Barcelona heeft dinsdag met 4-0 gewonnen van Borussia Mönchengladbach. De Spanjaarden waren in Groep C van de Champions League al zeker van de volgende ronde, maar wilden met een goed gevoel de groepsfase afsluiten. Lionel Messi vond al in de zestiende minuut het doel namens FC Barcelona. De Argentijn had namelijk slechts een bijrol in het Europese duel. Het was uiteindelijk de Turk Arda Turan die de show stal. Hij produceerde in de tweede helft een onvervalste hattrick. Manchester City won in tegenstelling tot FC Barcelona niet in Groep C. De Engelsen speelden met 1-1 gelijk tegen Celtic. De doelpunten vielen al in de eerste tien minuten. Patrick Roberts zette in de vierde minuut de 0-1 op het bord, vier minuten later maakte Kelechi Iheanacho de gelijkmaker. Barca eindigt op de eerste plaats, Manchester City wordt tweede, Mönchengladbach derde en Celtic vierde.