Arsenal wint ruim, Paris Saint-Germain verslikt zich

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-12-06 23:30:45

Arsenal heeft dinsdag zonder veel moeite gewonnen van Basel. De Engelsen versloegen de Zwitsers in Groep A van de Champions League met 1-4. Paris Saint-Germain kwam niet verder dan 2-2 tegen Ludogorets. Lucas PĂ©rez was de grote man bij Arsenal. De Spanjaard produceerde tegen Basel een onvervalste hattrick. Hij vond in de achtste, zestiende en 47ste minuut het net. Alex Iwobi zorgde even later voor de 0-4. Seydou Doumbia scoorde nog tegen voor de ploeg die op de vierde plaats eindigt in Groep A. Arsenal gaat als groepswinnaar een ronde verder. Paris Saint-Germain kwam tegen Ludogorets op achterstand. Virgil Misidjan zorgde na een kwartier spelen voor de 0-1. Edinson Cavani tekende na zestig minuten voor de gelijkmaker. Wanderson maakte twintig minuten voor tijd de 1-2, Angel Di Maria zette in de laatste minuut de 2-2 eindstand op het bord. PSG eindigt op de tweede plaats, Ludogorets wordt derde.