Veel reacties na actie Veltman: "Wat een misselijk ventje"

Veel reacties na actie Veltman: "Wat een misselijk ventje"

Een opvallende actie van Joel Veltman in de wedstrijd tegen Sparta (2-0). De verdediger van Ajax stond met de bal aan zijn voet langs de zijlijn toen hij seinde het spel stil te willen legen. Enkele meters verderop lag een speler van Ajax op de grond. Waar iedereen leek te stoppen met voetballen, besloot Veltman toch verder te spelen.

De actie kon rekenen op de nodige negatieve reacties op sociale media. "Veltman, wat ben je een misselijk ventje. Dat is de precies de reden waarom zoveel mensen een hekel hebben aan Ajax", schrijft Werner op Twitter. "Triest tentje die Veltman. Geblesseerde teamgenoot gebruiken om tegenstander te foppen, doen alsof je de bal buiten speelt", schrijft ene Stephan op hetzelfde sociale netwerk.

Anderen vonden het wel meevallen. "Ik zie dat de supporters van andere clubs weer woorden te kort komen over het ietwat onsportieve slimmigheidje van Veltman. Get a life joh", schrijft Bart. "Mensen zijn boos op Veltman hè? Probeert hij eindelijk iets om van z'n ideale schoonzoon imago af te komen, is 't weer niet goed", schrijft ene Floris met een knipoog.

Ook The Telegraph zag een opname van het moment. "De Nederlandse centrale verdediger werd in januari in verband gebracht met een transfer naar Arsenal en West Ham. Het is alleen niet waarschijnlijk dat deze bizarre manier van bedriegerij in de Premier League op steun kan rekenen", schrijft het medium.

Al het Ajax nieuws lezen?

Geplaatst op 12 februari 2017 om 21:03

Reacties

 • Anoniem (gast) zei op 12 februari 2017 om 22:20 - 0 +

  mensen zouden eens wat meer moesten focussen op positieve zaken in plaats van te haten......als alle onsportieve acties veroordeelt worden dan gaan we het druk krijgen.....ene meneer guardado meen ik te herinneren maakt zich daar elke week schuldig aan

 • Anoniem (gast) zei op 12 februari 2017 om 22:54 - 0 +

  Veltman is altijd al het vervelendste en onsportiefste jongetje van de eredivisie. Zelfs vervelender nog dan Ziyech. Het is veelzeggend dan Ajax hem handhaaft ondanks hele goede alternatieven.

 • Anoniem (gast) zei op 13 februari 2017 om 13:24 - 0 +

  in andere landen zou voor dit soort fratsen 3 wedstrijden geschorst worden.... maar in nederland niet natuurlijk omdat ajax en de KNVB 1 pot nat zijn.

 • Anoniem (gast) zei op 13 februari 2017 om 14:05 - 0 +

  Zo'n speler zal Ajax toch niet meer opstellen. Bosz verwijdert hem natuurlijk uit de selectie. Dat is logies.

 • Anoniem (gast) zei op 13 februari 2017 om 20:36 - 0 +

  Ik vind het een beetje misselijk wat veltman deed in de wedstrijd tegen sparta,ik vind dan ook dat hier een sanctie op moet staan,zijn maandloon afstaan aan kika.En excusses aan bieden aan de sparta speler,want dit is wel zo misselijk.

 • Ed (gast) zei op 13 februari 2017 om 22:37 - 0 +

  Respect voor publiekelijke excuses van Veltman. Kwestie gesloten.

 • Anoniem (gast) zei op 13 februari 2017 om 23:31 - 0 +

  Helemaal geen respect voor deze lamzak die totaal geen respect toont voor zijn tegenstanders en vaak opvalt door onsportief gedrag. Excuses maken moet van zijn werkgever anders had hij dat wel eerder gedaan.

 • Anoniem (gast) zei op 14 februari 2017 om 20:40 - 0 +

  nobody likes us......we dont care

 • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.