Ibrahimovic matchwinner bij Manchester United, Liverpool wint weer eens

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-12-14 23:32:00

Manchester United is woensdagavond goed weggekomen bij Crystal Palace. Zlatan Ibrahimovic zorgde in de laatste minuten voor het winnende doelpunt. Liverpool won eindelijk weer een wedstrijd in de Premier League. Middlesbrough werd gemakkelijk aan de kant gezet. Marten de Roon en Georginio Wijnaldum begonnen bij hun clubs in de basis. Crystal Palace-Manchester United Manchester United speelde een aardige eerste helft en Paul Pogba opende nog voor rust de score. De Fransman deed dit op de rand van buitenspel. In de tweede helft kwam Crystal Palace op gelijke hoogte. In de 66ste minuut gaf Damien Delaney een schitterende hakbal en James McArthur hoefde alleen nog David de Gea te passeren. Dat deed hij en maakte de 1-1. Het duurde lang totdat de ploeg van José Mourinho weer de voorsprong pakte. Pas in de 88ste minuut was het Ibrahimovic die door Pogba de diepte in gespeeld werd. De Zweed maakte uiteindelijk de winnende treffer. Door de overwinning blijft United op de zesde plek in de Premier League. Middlesbrough-Liverpool Liverpool kende een vrij gemakkelijke overwinning op bezoek bij Middlesbrough. Jürgen Klopp passeerde doelman Loris Karius en gaf de Belg Simon Mignolet weer een kans onder de lat. Na een half uur spelen opende Adam Lallana de score. Divock Origi verdubbelde de score op aangeven van de Engelsman. Na 68 minuten was het opnieuw Lallana die de voorsprong vergrootte. Liverpool wint weer eens na een 4-3 nederlaag bij Bournemouth en een 2-2 gelijkspel tegen West Ham United. Door het verlies van Arsenal van dinsdagavond staat de ploeg van Klopp nu op de gedeelde tweede plek samen met de Londense ploeg. Overige uitslagen Premier League: Sunderland-Chelsea 0-1, West Ham United-Burnley 1-0, Manchester City-Watford 2-0, Stoke City-Southampton 0-0, Tottenham Hotspur-Hull City 3-0, West Bromwich Albion-Swansea City 3-1