Van Aanholt matchwinner, Leicester City pakt belangrijk punt

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-12-17 18:08:02

Patrick van Aanholt kan voorlopig niet veel fout doen bij Sunderland. In de thuiswedstrijd tegen Watford maakte de Nederlandse linksback de enige treffer van de wedstrijd. Marten de Roon was op zijn beurt trefzeker voor Middlesborough. Sunderland stond voor aanvang van de speelronde laatste in de Premier League en kon zodoende een overwinning op Watford goed gebruiken. Door toedoen van Van Aanholt deed de formatie van David Moyes wat het moest doen. In de vijftigste minuut schoot de linksback uit de draai raak. Sunderland staat nu achttiende in de Premier League. Ook Marten de Roon was trefzeker. De middenvelder maakte de laatste treffer van Middlesborough, dat eenvoudig met 3-0 won van Swansea City. De eerste twee goals werden gemaakt door Alvaro Negredo. Verder pakte Leicester City op de valreep een punt bij Stoke City. Na een vroege rode kaart van Jamie Vardy keek de ploeg bij rust tegen een 2-0 achterstand aan, maar door late doelpunten van José Ulloa en Daniel Amartey stond uiteindelijk 2-2 op het scorebord.