Regeer ziet ADO Vrouwen na slechte start tóch PSV pakken

Regeer ziet ADO Vrouwen na slechte start tóch PSV pakken

DEN HAAG - ADO Den Haag Vrouwen is nog volop in de race om derde te worden in de kampioenspoule. De ploeg won vrijdag met 2-1 van PSV Vrouwen. Een week eerder hadden de Brabanders nog met 2-0 gewonnen. Trainer Arend Regeer van ADO was dan ook tevreden.

"We hadden qua kansen ook vier of vijf doelpunten kunnen maken", zei de oefenmeester na het duel in het Kyocera Stadion in gesprek met Voetbal Centraal. "Dat we dat niet deden, is gezien de laatste weken niet gek. We hebben dit seizoen vaker last van het feit dat we moeite hebben met scoren. Dat is nou eenmaal zoals het is."

Het leek er aanvankelijk niet op dat ADO zou winnen van PSV. Regeer zag zijn ploeg in de eerste dertig minuten niet goed voetballen. "We waren te traag in de opbouw. PSV kon ons makkelijk en compact verdedigen." Daarom wisselde de trainer na een halfuur voetballen al twee keer. Jeslynn Kuijpers had er 0-1 van gemaakt, maar nog voor rust maakte Marthe van Erk gelijk. In de tweede helft vond alleen nog Jessie van Leeuwen het net. Ze schoot een vrije trap van grote afstand binnen.Geplaatst op 13 mei 2017 om 15:43

Reacties

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.