Regeer: "ADO Vrouwen gaat er vol voor tegen Ajax Vrouwen"

Regeer: "ADO Vrouwen gaat er vol voor tegen Ajax Vrouwen"

DEN HAAG - Vorig seizoen won ADO Den Haag Vrouwen ten koste van Ajax Vrouwen de beker. Deze jaargang kunnen de Amsterdammers vrijdag in eigen huis tegen de hofstedelingen de titel in de wacht slepen. Niets daarvan, meent ADO-trainer Arend Regeer.

"ADO en Ajax liggen elkaar niet echt als je kijkt naar de geschiedenis en naar de verenigingen", zegt de trainer in gesprek met Voetbal Centraal. "Wij zijn super gebrand om een goed resultaat te behalen tegen Ajax. We voelen ons ook een soort van verplicht om dat te doen. We zijn geen speelbal en gaan de titel zeker niet weggeven aan Ajax. Het is ook een soort van prestige. ADO Vrouwen gaat er vol voor tegen Ajax Vrouwen."

De kans bestaat dat ADO Vrouwen vrijdag wint van Ajax Vrouwen, meent Regeer. "We zijn één keer weggespeeld, maar hebben het in de andere wedstrijden goed gedaan. Eens kijken wat we deze keer kunnen brengen. Ik denk dat we ons visitekaartje al wel af hebben gegeven tegen Ajax."Geplaatst op 18 mei 2017 om 06:00

Reacties

  • Anoniem (gast) zei op 18 mei 2017 om 19:28 - 0 +

    wat een dwaas

  • ferdinandkick zei op 18 mei 2017 om 21:51 - -1 +

    Ajax woord GEWOON KAMPIOEN IN EIGEN HUIS EN GEEN ADO

  • Ben (gast) zei op 19 mei 2017 om 09:51 - 1 +

    Waarom een dwaas? Ajax heeft vaker punten verspeeld, ook tegen ADO. Daarnaast winnen ze geen enkele wedstrijd met dikke cijfers. De enige juiste instelling voor een trainer/tegenstander. En nee ADO wordt inderdaad geen kampioen. Over dwazen gesproken. Ajax zal uiteindelijk vast kampioen worden, voor het eerst in hun zoveel-jarige geschiedenis.

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.