Vuckovic ziet 'alle pijlen op beker' niet als optie PSV Vrouwen

Vuckovic ziet 'alle pijlen op beker' niet als optie PSV Vrouwen

DEN HAAG - PSV Vrouwen wil ook in de laatste wedstrijden van het seizoen nog goede resultaten behalen. Trainer Nebojsa Vuckovic baalt dan ook flink van de 2-1 nederlaag tegen ADO Den Haag Vrouwen. Er is meer in het leven dan de finale van de beker.

"Je zag aan de opstelling dat PSV al bezig was met de bekerfinale tegen Ajax", meende collega-trainer Arend Regeer na afloop. Vuckovic ontkende dat. "We hebben in onze sterkst mogelijke opstelling gespeeld", zei de trainer in gesprek met Voetbal Centraal. "Sommige meiden zijn niet fit of geblesseerd. Wij willen nog steeds wedstrijden winnen in de competitie, ondanks dat we geen kampioen meer kunnen worden."

De Brabanders begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen dan ook op voorsprong. Jeslynn Kuijpers maakte de 0-1. Nog voor rust kwam ADO op gelijke hoogte, toen Marthe van Erk scoorde. Jessie van Leeuwen werkte de 2-1 binnen. Ze schoot een vrije trap fraai achter keepster Angela Christ.

"We hadden eigenlijk na dertig minuten al op 3-0 moeten staan", zei Vuckovic. "Na rust gebeurde er wat ons eigenlijk altijd overkomt in Den Haag: we hebben een fase van twintig minuten waarin we het kwijt zijn. Toen kwamen ze terecht op 2-1 voorsprong. In het laatste deel van de wedstrijd hadden we het geluk niet aan onze zijde."

Foto: Remko KoolGeplaatst op 13 mei 2017 om 16:05

Reacties

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.