Pot wil nu goed afsluiten met PEC Zwolle Vrouwen

Pot wil nu goed afsluiten met PEC Zwolle Vrouwen

VELSEN-ZUID - PEC Zwolle Vrouwen is na vrijdag niet meer in staat om vijfde te worden in de play-offs. Dat dankzij de 4-3 nederlaag tegen Telstar Vrouwen. De ploeg van trainer Joran Pot kwam wel terug in de wedstrijd, maar dat was veel te laat.

Dankzij een hattrick van Katja Snoeijs stond het halverwege al 3-0 in het voordeel van Telstar Vrouwen. "We hadden voor rust heel veel moeite met de concentratie", zei Pot na het duel in Velsen-Zuid in gesprek met Voetbal Centraal. "We waren gigantisch slordig. We probeerden wel wat tegen Telstar te doen, maar hadden veel moeite om de bal naar de juiste kleur te spelen."

De oud-profvoetballer probeerde in de rust door wat aanwijzingen het tij te keren. Zijn ploeg was nog niet de kleedkamer uit of het stond al 4-0. "We stonden niet goed en het was al weer kassa", treurde Pot. "Ondanks die tegenslag konden we het daarna oppakken. We gingen prima tussen de ruimtes voetballen en maakten nog drie goals. Helaas zijn we te laat wakker geworden."

PEC Zwolle Vrouwen staat laatste, maar heeft nog twee wedstrijden om te laten zien wat de ploeg kan. Daarna treedt Pot terug als hoofdtrainer en vult hij de rol van assistent weer in. "Dat is in ieder geval de bedoeling", zei hij. "Maar hoe het precies zit met de nieuwe trainer, dat is niet aan mij. Ik wil hoe dan ook goed afsluiten dit seizoen."Geplaatst op 13 mei 2017 om 16:24

Reacties

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.