Voor Achilles'29 Vrouwen is het nu echt overleven

Voor Achilles'29 Vrouwen is het nu echt overleven

GROESBEEK - Wat Achilles'29 Vrouwen in haar eerste seizoen heeft gepresteerd, is knap, maar nu is de pijp leeg. De Groesbekers hielden het nog net vol tegen sc Heerenveen Vrouwen (1-3).

"Ik ben trots op wat we neer hebben gezet, maar we zijn op", zei trainster Judith Thijssen na het duel van haar ploeg met de Friezen. "Dat heeft te maken met blessures en met de lengte van het seizoen. We begonnen in juni al met trainen en hebben amper vrij gehad. We spelen nog twee wedstrijden, dat betekent twee keer overleven."

Achilles'29 Vrouwen had vorige week slechts één wisselspeelster tot haar beschikking. Dat waren er vrijdag twee. Of eigenlijk drie, maar dan had Renate Verhoeven moeten gaan voetballen en Manon Bosch moeten gaan keepen. "Na twee wedstrijden in de play-offs was het voor ons klaar", meende Thijssen.

"We hadden vorige week niet eens elf fitte speelsters, nu gelukkig wel, maar de meiden waren simpelweg niet in staat om iets extra's te brengen. We proberen het seizoen zo goed als mogelijk af te sluiten en gaan nog wel twee keer onze uiterste best doen om een mooie wedstrijd te spelen."

Foto: Remko KoolGeplaatst op 13 mei 2017 om 19:25

Reacties

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.