Winnaar shirt Liona en kaarten Oranjevrouwen-België bekend!

Winnaar shirt Liona en kaarten Oranjevrouwen-België bekend!

De winnaars van de Voetbal Centraal Eredivisie Vrouwen-poule zijn bekend! De bezoekers van onze website konden gedurende het reguliere seizoen in de Eredivisie Vrouwen - dat na 21 wedstrijden eindigde - de uitslagen van de wedstrijden voorspellen. Daar kregen ze punten voor.

Degene die op de tweede plaats is geëindigd, krijgt van ons twee kaarten voor de EK-wedstrijd tussen het Nederlands vrouwenelftal en België. De winnaar van de Voetbal Centraal Eredivisie Vrouwen-poule ontvangt de hoofdprijs: een shirt van FC Twente Vrouwen of Telstar Vrouwen, voorzien van een handtekening van Jill Roord, Babiche Roof of een andere speelster. De eerste prijs wordt gesponsord door Liona. Kijk snel op de website van Liona voor stoere en leuke voetbalkleding voor meiden !

Top-tien:

Wij feliciteren Dave met het behalen van de tweede plaats en derhalve met het winnen van de kaarten voor Nederland-België!

Wij feliciteren Wendidi met het behalen van de eerste plaats en derhalve met het winnen van het shirt met handtekening!

De winnaars kunnen een email sturen naar redactie@voetbalcentraal.nl onder vermelding van 'Voetbal Centraal Eredivisie Vrouwen-poule'. Vermeld daarin je adres- en contactgegevens. Stuur ook een bewijs mee van je inloggegevens op Voetbal Centraal, zodat we zeker weten dat we de juiste winnaar de juiste prijs kunnen sturen. In het geval van de eerste plaats: laat ook even weten van welke speelster je de handtekening wilt.

Iedereen bedankt voor het meespelen. Op naar een mooie voetbalzomer!

Redactie Voetbal CentraalGeplaatst op 16 mei 2017 om 07:00