Hoe is het met... Alexander Östlund?

Door Voetbalcentraal, wednesday 2017-05-17 10:36:41

Ze zijn opgeslagen in de krochten van het collectieve geheugen. Sommigen vanwege daden, sommigen vanwege het gebrek daaraan. Anderen vanwege een snor, een stijl, een loopje of een hobby. Allemaal zijn we ze uit het oog verloren. Hier komen ze terug. In Deel 2 van deze nieuwe rubriek: Hoe is het met... Alexander Östlund?

Mark Wotte loog geen woord toen hij bij de presentatie van zijn nieuwe Zweedse verdediger zei dat deze een typisch Zweedse verdediger was, 'met een baard, haar in de nek en bijna afgezakte kousen, die als het moet negentig minuten lang langs de zijlijn opstoomt'. Wat Wotte er níet bij vertelde is dat daar zo'n beetje alle kwaliteiten van Alexander Östlund mee genoemd waren. Nee, het verblijf van Östlund bij Feyenoord werd geen succes. Dat laatste valt dan weer wel te zeggen van Östlunds tweede carrière, als model.

Alexander Östlund is de Nicolas Cage van de Zweedse modellenwereld. Zijn repertoire bestaat uit welgeteld één blik: de bloedserieuze. Versierd met een baard zo lang dat de Chinese muur er jaloers op kan zijn.

 

Morning session... #meditation #buddha #munk #innerpeace #harmony #feelingalive #indian #lafincamezan #breath #thanxgod

Een bericht gedeeld door Alexander (@alexanderostlund) op4 Mei 2016 om 5:00 PDT

 

#silence

Een bericht gedeeld door Alexander (@alexanderostlund) op26 Apr 2016 om 1:22 PDT

 

By @resterods photo: @niklasnyman

Een bericht gedeeld door Alexander (@alexanderostlund) op5 Feb 2016 om 11:45 PST