"Ajax Vrouwen of FC Twente Vrouwen is eigenlijk duidelijk nu"

"Ajax Vrouwen of FC Twente Vrouwen is eigenlijk duidelijk nu"

HENGELO - FC Twente Vrouwen heeft op papier nog een hele kleine kans om de titel te pakken. Trainer Tommy Stroot weet dat kampioen worden heel lastig wordt. Ajax Vrouwen heeft in twee duels nog één puntje nodig. Afgelopen vrijdag werd het duel tussen Ajax en FC Twente 1-1.

"Na die 1-1 is het duidelijk wie dit seizoen op de eerste plaats gaat eindigen", merkt Stroot op in gesprek met Voetbal Centraal. "We hebben niet meer de mogelijkheid om te zeggen dat wij dat worden of dat we daar nog grote kans op maken. Dat moeten we accepteren. Duidelijk is dat we het niet in de wedstrijden tegen Ajax hebben verspeeld, maar in andere duels."

"Het ligt niet meer aan ons", vervolgt de Duitser. "Ajax moet heel veel fout doen als wij nog een kans willen maken. Misschien verliezen ze volgende week. Dan wordt het nog even spannend, als wij winnen, maar het is niet zo realistisch dat het dat wordt. Toch heb ik een mooi seizoen gehad. We hebben gewonnen in de Champions League en we hebben een goed seizoen gespeeld. Ajax is op dit moment iets constanter. Daarom worden ze waarschijnlijk eerste."

Foto: Remko KoolGeplaatst op 18 mei 2017 om 08:00

Reacties

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.