Vertrekt Ronaldo na acht jaar bij Real Madrid?

Vertrekt Ronaldo na acht jaar bij Real Madrid?

Plots verscheen daar het bericht: Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Real Madrid. Volgens het Portugese A Bola is de beschuldiging van belastingfraude de reden dat Ronaldo helemaal klaar is met Spanje. Gaat de sterspeler na acht jaar weg bij Real? Zo ja, welke club pikt hem op?

Manchester United

Het is een jaarlijks onderwerp: keert Cristiano Ronaldo deze zomer terug bij Manchester United? De viervoudig winnaar van de Ballon d'Or beleefde zijn internationale doorbraak in Manchester, waar hij van 2003 tot 2009 onder contract stond. Tijdens zijn periode bij United speelde hij 291 wedstrijden, waarin hij 118 keer het net vond. Ronaldo voelt zich nog altijd verbonden met de fans en de club, waardoor Manchester United één van de kandidaten is om de vertrekwens van de Portugees te vervullen. Of de Engelse club het geëiste transferbedrag van liefst tweehonderd miljoen euro kan ophoesten is een tweede…

Paris Saint-Germain

De steenrijke club uit Parijs wordt vrijwel iedere transferperiode in verband gebracht met een absolute wereldtopper. Zodra de vertrekwens van Ronaldo bekend werd kwam de geruchtencarrousel wederom op gang. Volgens diverse media bereidt PSG al een bod voor van 165 miljoen euro. Ronaldo kan in Parijs zijn oud-ploeggenoot Ángel Di Maria tegenkomen, met wie hij in 2014 La Décima pakte voor Real Madrid in de Champions League.

China?

Naast de Europese grootmachten komt vanzelfsprekend China in aanmerking voor de handtekening van Ronaldo. Het inmiddels bekend dat clubs uit de Chinese Super League de hand niet op de knip hoeven te houden. Vrijwel alle Chinese clubs smijten met onbeperkte bedragen en halen de gekste namen voor miljoenen naar Azië. Het moge duidelijk zijn dat Ronaldo inmiddels genoeg centen op zijn rekening heeft staan, dus voor het geld hoeft de Portugees zijn ziel niet te verkopen.Geplaatst op 17 juni 2017 om 21:15

Reacties

  • Anoniem (gast) zei op 17 juni 2017 om 22:03 - 0 +

    ronaldo gaat naar een nietzeggende competitie in china,naar een club waar nog geen hond van gehoord heeft om daar een jaarsalaris te incasseren waar elk gezond verstand te buiten gaat,om tegen een bal aan te trappen,de voetbalwereld is helemaal verziekt van het geld,jammer het is zon mooie sport,bovendien heeft meneer ronaldo het geld helemaal niet nodig,hij heeft al zoveel geld dat hij nooit meer op krijgt. maar de mens is hebberig.

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.