Maarten de Jong stopt per 1 juli na bijna 10 jaar bij Voetbal Centraal

Maarten de Jong stopt per 1 juli na bijna 10 jaar bij Voetbal Centraal

Maarten de Jong neemt per 1 juli 2017 na bijna tien jaar afscheid van Voetbal Centraal. De hoofdredacteur van het medium, die zich de laatste jaren vooral toespitste op het vrouwenvoetbal, begon op 1 april 2008 bij het door Nick Velten opgerichte platform.

"Na vele wedstrijdverhalen, interviews en andere soorten artikelen in het mannen- en vrouwenvoetbal - zowel op nationaal als op internationaal niveau - heb ik het gevoel dat ik toe ben aan iets nieuws. Het waren mooie jaren, maar het zou na die lange periode goed zijn om me te gaan richten op een nieuwe uitdaging. Dat zou in de journalistiek kunnen zijn, maar het zou zó maar eens kunnen dat ik me in een hele andere branche ga begeven.

Ik heb afgelopen jaren op zeer plezierige wijze samengewerkt met voetballers, voetbalsters, trainers en trainsters, persvoorlichters, teammanagers, bestuursleden en andere werknemers bij diverse voetbalclubs en de nationale elftallen. Ik kende alle speelsters persoonlijk, maar heb vooral hen een gezicht willen geven in plaats van mezelf. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de manier waarop we afgelopen tien jaar contact hebben gehad. Wellicht tot in de toekomst."Geplaatst op 19 juni 2017 om 06:00

Nieuws over Vrouwen

Reacties

  • Anoniem (gast) zei op 19 juni 2017 om 14:07 - 1 +

    Succes met wat je in je verdere carriere gaat doen. Blijft het onderdeel vrouwenvoetbal nog wel bestaan op deze site?

  • Henk (gast) zei op 19 juni 2017 om 22:14 - 0 +

    Jammer dat het damesvoetbal geen enkele goede site heeft wanneer je er mee gaat stoppen maarten

  • Anoniem (gast) zei op 19 juni 2017 om 23:31 - 0 +

    Wat jammer. We zullen je mooie verslagen gaan missen. Succes met je nieuwe uitdaging

  • Reageren op dit nieuwsbericht is niet (meer) mogelijk.