Eindelijk winst Portsmouth, Man City stelt teleur

Door Voetbalcentraal, saturday 2009-02-14 20:17:03

In de Engelse Premier League heeft Portsmouth voor het eerst in tien wedstrijden weer eens gewonnen. Tegenstander Manchester City werd verslagen met 2-0. Met Paul Hart als trainer in plaats van de vertrokken Tony Adams vocht Portsmouth voor weer een overwinning. Manchester City speelde slecht en verdiende dan ook geen punten. De zege werd pas in de tweede helft behaald. Glen Johnon scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd. Hij passeerde doelman Shay Given in twee instanties: 1-0. Hermann Hreidarsson, een verdediger, kopte vijf minuten later de tweede treffer tegen de touwen. Portsmouth staat nu vijftiende met 27 punten. De positie van Manchester City op de ranglijst blijft onveranderd, de club bezet de negende plek.