N'Gog bezorgt Liverpool overwinning op Unirea

Door Voetbalcentraal, thursday 2010-02-18 23:36:18

Liverpool kende vanavond bijzonder veel moeite met tegenstander Unirea Urziceni. Vlak voor tijd werd de enige treffer in het eerste treffen tussen beide teams in de Europa League gemaakt door aanvaller David N'Gog. De return is volgende week. Steven Gerrard kreeg al snel een kans op de 1-0 na een combinatie met Dirk Kuijt, maar doelman Giedrius Arlauskis keepte een goede wedstrijd. Kuijt probeerde het later zelf, maar vond ook de doelman in zijn weg. Liverpool was de betere ploeg, maar wist niet te scoren. N'Gog kreeg in de eerste helft nog een goede kans, maar schoot net naast het doel. Na rust kreeg Gerrard een kans op een doelpunt, maar was erg ongelukkig in zijn afronding. De bezoekers kregen via Ion Paraschiv een kans, maar doelman José Reina keerde zijn inzet. Fábio Aurelio zag zijn inzet van de doellijn gehaald worden door Unirea-speler Arlauskis. Vlak voor tijd wist N'Gog een aanval van invaller Ryan Babel en Pacheco binnen te koppen: 1-0.