VC ALERT: FC UTRECHT - VVV-VENLO 3-2!

Door Voetbalcentraal, sunday 2010-09-19 14:51:04

VVV-Venlo komt in Utrecht verrassend op voorsprong tegen FC Utrecht. Ruud Boymans zet de Limburgers in de zestiende minuut op een 1-0 voorsprong! En het staat gelijk in de Domstad! Uit een strafschop maakt Ricky van Wolfswinkel zijn zesde doelpunt van het seizoen. VVV-Venlo komt opnieuw op voorsprong! Het is opnieuw spits Boymans die zijn ploeg op voorsprong zet! En het staat opnieuw gelijk! Het is opnieuw Ricky van Wolfswinkel die zijn ploeg aan de gelijkmaker helpt! FC Utrecht lijkt alsnog aan het langste eind te gaan trekken. Het is Asare die zes minuten voor tijd zijn ploeg op voorsprong zet! Scoreverloop: 0-1 Boymans 16' 1-1 v. Wolfswinkel 27' 1-2 Boymans 72' 2-2 v. Wolfswinkel 78' 3-2 Asare 84'