ADO vecht dapper maar komt goals tekort tegen Omonia

Door Voetbalcentraal, thursday 2011-08-04 22:10:11

Toen Timothy Derijck vlak na rust voor 1-0 zorgde, kreeg men weer hoop in Den Haag. En heel gek was dat niet, want ADO speelde beter dan Omonia Nicosia. Toch is het Europese sprookje voorbij. In de eerste helft kreeg ADO Den Haag kans op kans. Toornstra trof de lat en ook Verhoek, Immers en Vicento waren dichtbij een doelpunt. Nicosia zette daar eigenlijk de gehele wedstrijd vrijwel niets tegenover. Vlak na rust lukte het de eredivisionist wél om te scoren. Verdediger Derijck kopte raak en heel Den Haag wilde meer. Maar na negentig minuten kwam men van een koude kermis thuis. De Eredivisie gaat komend weekend voor ADO van start met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De club uit de Hofstad kan zich gaan richten op de Nederlandse competitie. Vechten voor een nieuwe kans in Europa.