'Geblesseerde' De Vrij scoort voor Lazio

Door NOS Voetbal, sunday 2017-10-01 17:22:01

Stefan de Vrij ontbreekt vanwege een blessure in de selectie van het Nederlands elftal voor de komende interlands tegen Wit-Rusland en Zweden, maar stond niettemin zondag tegen Sassuolo (6-1) gewoon op het veld namens Lazio. En dat niet alleen. Hij scoorde ook nog.Domenico Berardi opende in Rome namens de bezoekers de score uit een strafschop en op slag van rust maakte Luis Alberto met een vrije trap gelijk. Na rust kopte De Vrij Lazio uit een hoekschop van Luis Alberto op voorsprong. De Nederlandse verdediger sprong na zijn goal over een reclamebord en vierde de treffer met de fans. Dankzij opnieuw Luis Alberto, Marco Parolo (2x) en Ciro Immobile (penalty) liep Lazio daarna uit naar 6-1. De Vrij werd in de 67ste minuut vervangen. Marcelo Brozovic bezorgde Inter met twee goals een 2-1 zege op Benevento. Marco D'Alessandro scoorde tegen. Inter staat voorlopig op de tweede plaats achter koploper Napoli. Later op zondag gaat AS Roma op bezoek bij AC Milan (18.00 uur) en speelt Juventus bij Atalanta (20.45 uur).